Arama

23 NİSAN EVERTON- LİVERPOOL İDDAA TAHMİNİ

29/04/2024 10:27 | Son Güncelleme : 15/05/2024 20:15 | Okunma Sayısı : 49 | Golvar


23 NİSAN EVERTON- LİVERPOOL İDDAA TAHMİNİ

EVERTON’A PUANLAR ŞART!

 

Premier Lig’de dev bir maç bizi bekliyor. Everton sahasında Liverpool ile karşılaşacak. Bu zorlu maçta Everton şansı olduğunu düşünüyorum. Puan silme cezasından sonra takım daha fazla toparlanıp maçlara ekstra motivasyon ile çıkıyorlar. Zorlu maçlarda rakiplerine şans tanımıyorlar. Şimdi karşısında gollerini çok sevdiğimiz Liverpool var. Bu maçta bol kapanık kontra ataklarla Liverpool kalesinde tehlike yaratacaktır. 

 

LİVERPOOL ZİRVEYİ BIRAKMAZ!

 

Premier Lig’de dev bir maç bizi bekliyor. Liverpool, Everton deplasmanına konuk olacak.  Bu zorlu maçta Liverpool’u daha önde görsem de çok zorlu bir maç olacak. Bu maç zirve yarışını çok yakından ilgilendiriyor. Bu sezon çıktıkları 33 maçta 22 galibiyet 8 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan Liverpool 75 gol atarken kalesinde ise 32gol gördü. Özellikle evinde harika oynayan Liverpool, deplasmanda da iyi oynar.

 

EVERTON - LİVERPOOL İDDAA TAHMİNİ: KG VAR

 

GORA

 

EVERTON KÜMEDE KALMAYA ÇALIŞIYOR! 24 NİSAN EVERTON-LİVERPOOL İDDAA TAHMİNİ 

 

Everton Premier Lig’de kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Goodison Park’ta Nottingham Forest’ı 2-0 mağlup eden Sean Dyche’ın öğrencileri sezonun en kritik galibiyetini aldı diyebiliriz. Düşme hattındaki Luton Town’un farklı kaybettiği haftadan kazanarak çıkan Everton rakibi ile aradaki puan farkını da 5’e çıkartmış oldu. Üstelik Everton’ın Luton Town ve Nottingham Forest’a nazaran 1 maçının eksik olduğunu da belirtelim. Bugün Merseyside derbisinde Liverpool’a kaybetseler dahi sıralamadaki yerleri değişmeyecek. Derbi öncesinde Everton’da Nathan Patterson, Seamus Colman, Dele Alli ve Arnaut Danjuma’nın sakatlıkları bulunuyor.

 

LİVERPOOL'DA HEDEF ŞAMPİYONLUK 

 

Liverpool geçtiğimiz hafta sonu Fulham deplasmanında kazanarak moral buldu. Craven Cottage’de konuk oldukları Fulham engelini 3-1 ile geçerek şampiyonluk umutlarını devam ettirdiler. Arsenal’ın kazandığı haftada bir hata daha yapmalaları önemliydi. Özellikle ilk golü atan Trent Alexander Arnold’un attığı harika gol görülmeye değerdi. Premier Lig’de şampiyonluk umutlarını devam ettirmek isteyen Jurgen Klopp’un öğrencileri bu hafta Merseyside derbisinde Goodison Park’ta Everton’ın konuğu olacak. Maçın favorisi olarak gösterilen Liverpool’da Joel Matip, Thiago ve Curtis Jones’un sakatlıkları devam ediyor.

 

Everton-Liverpool Golvar Özel İddaa Tahmini 

 

Crystal Palace mağlubiyetinin ardından moral bulan Klopp’un ekibi bu hafta da maçın net favorisi. Everton deplasmanında kazanarak umutlarını devam ettirirler.

 

İDDAA MASASI

 

PREMİER LİG'DE ÇARŞAMBA MESAİSİ! 24 NİSAN EVERTON-LİVERPOOL İDDAA TAHMİNİ

Everton Ligde Kalmak İstiyor!

Everton, ligde 30 puan ile 16.sırada yer alıyor ve bu sezon -8 puan cezası almasına rağmen düşme hattının 5 puan üzerindeler. Bu zorlu mücadelede en kötü kaybetmeden sahadan ayrılmak isteyeceklerdir.

Liverpool 3 Puan Peşinde!

Ligde 74 puan ve 1 maç fazlası ile 2.sırad yer alan Liverpool sonuna kadar şampiyonluğu kovalamak istiyor. Son 5 maçın tamamını kazanıp City ve Arsenal'in puan kaybı yaşamasını bekleyecekler. İşleri hiç kolay değil.

Everton-Liverpool İddaa Tahmini: KG VAR, 2.5 GOL ÜSTÜ

Etiketler : Everton-Liverpool 23 NİSAN EVERTON- LİVERPOOL İDDAA TAHMİNİ
Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Yorumlar

ad image