Arama

Fenerbahçe'de Ali Koç'tan 6-0! Taraftar Çıldırmış Durumda, Müjde İse Geliyor...

13/05/2024 10:17 | Son Güncelleme : 27/07/2024 02:52 | Okunma Sayısı : 315 | Golvar


Fenerbahçe'de Ali Koç'tan 6-0! Taraftar Çıldırmış Durumda, Müjde İse Geliyor...

Fenerbahçe'de Ali Koç'tan 6-0! Taraftar Çıldırmış Durumda, Müjde İse Geliyor...

 

Fenerbahçe'de sanki bir uyarı gelmişçesine, olmadık zamanda birden Kayserispor maçına çıkan kadroda Djiku 6 numara oynatıldı! Oysa haftalardır sürünen, gram beğenilmeyen Krunic sakatlık bahanesiyle kadroya alınmadı! Yine aynı şekilde Serdar Aziz de hakeza! Fenerbahçe bu ve diğer eksiklerinden yoksun çıktığı maçta Kayserispor'u adeta bombardımana tutup, şahane bir oyunla 3-0 yendi geçti. Diğer tarafta ise Galatasaray'ın Fatih Karagümrük'ü 3-2 mağlup etmesi ile moraller yerle bir oldu. Matematiksel olarak olmasa da duygusal olarak şampiyonluk ihtimali kalmadı!

 

Söyleyeceğim çok şey var! Aklına şimdi mi geldi İsmail Kartal falan demenin dışında beni düşündüren şey Ali Koç'un başkan adayı olması! Hatta Sadettin Saran'ın da Ali Koç lehine çekilmesi! Bu nasıl olur? Neden büyük bir kitle başarısızlığı savunur? Aklıma almıyor! Şöyle söyleyeyim, birkaç soru sorayım, cevabı siz verin;

 

1: Ali Koç varken Fenerbahçe'yi şampiyon yaptırmazlar dedik, hala da aynı çizgideyiz değil mi? Hatta kendisi de söyledi bu cümleyi! Buna rağmen adaylık niye? 

 

 

2: İsmail Kartal ne zaman BÖBÜRLENMEYE, KİBİRLENMEYE başladı, o zamandan sonra geriye gitti futbolumuz! O zamandan sonra takım çöküşe geçti, hiç mi futboldan anlayan bir yöneticimiz yoktu da duruma el atmadı? Samsunspor, Alanyaspor, Konyaspor,Sivasspor maçlarındaki puan kayıplarının en büyük sebebi de bu değil miydi?

 

3: İsmail Kartal ve Sağlık Ekibi, EL BİRLİĞİYLE FUTBOLCULARIN ADALESİNİ VS MAHVETTİ! Becao 30 maç kaçırmış 30 maç! Sakatlıktan döndüğü 2 defa yine sakatlandı! Diğer futbolcular desen hakeza! Takım revire döndü? Bu neyin olayı? Bu neyin felsefesi? Bu neydi şimdi? İhanet mi, bilgisizlik mi, kasıt mı?

 

4: Hakemleri, bize aslan kesilen ama rakibimize karşı kötü oynadığını düşündüğümüz takımları falan saymıyorum bile! Bıktım hakem demekten, haklı da olsam bıktım!

 

5: En basit örneği Sivasspor maçında verilen o penaltı ile sistem dışına itildik, Konya'da verilmeyen Kırmızı kart her şeyin özeti idi ama YÖNETİMİN SUSMASI, KABUĞUNA ÇEKİLMESİ de apayrı bir İHANET İDİ! Size göre de bu bir ihanet değil midir? Fenerbahçe yönetimi yerine aynı konumda hangi takım olursa olsun, Federasyonu yıkardı! 40 GÜN SUSMAZDI! Ama Ali Koç ve yönetim sustu! Hala da susuyorlar! 

 

6; Bütün bunlar varken, Ali Koç'un onlarca söz vermesine rağmen 6'DA 0 BAŞARISI (Şampiyonluk) VARKEN, Hala ama hala ben başkan adayıyım demesi nedir? Nedendir? Bu halde bile onu destekleyenlerin amacı nedir? Fenerbahçe büyüklüğünü el birliğiyle yok mu etmek istiyorlar? Kasıt nedir?

 

Dahası da var, geçen yazımda yazdığım kısmı aynen atıyorum;

 

Sezon başından beri taraftar diyor ki 

 

"SAĞLIK EKİBİ KÖTÜ"

"TEKNİK EKİP YETERSİZ"

"KALECİ ANTRENÖRÜ ZAYIF"

"OYUNCULARDA CİDDİYET YOK"

"İSMAİL KARTAL ÇOK UKALALIK YAPIYOR, TAMAM İYİYİZ AMA BAK GERİYE GİDERİZ"

"TAMAM 19'DA 19'LA BAŞLADIK AMA 1 FRED GİDİNCE TAKIM ÇÖKTÜ, BUNA ÇÖZÜM BULALIM"

"RAKİBİ KOLLADIĞINI BİZDE DÜŞÜNÜYORUZ AMA BİZİM OYUN GERİYE GİDİYOR, ÇÖZÜM BULALIM"

(Daha bunun gibi bir sürü şey)

 

 

Ali Koç "BUNU DİYENLER HAİNDİR, FETÖ'NÜN DEĞİRMENİNE SU TAŞIYOR" dedi mi, dedi! 

Hatta sizin hafıza yetmezse ben bir hatırlatma yapayım;

 

6 Ocak 2024! Fenerbahçe ligde lider, Konferans Ligi'nde grubu lider bitirip çıkmış! Türkiye Kupası'nda dolu dizgin gidiyor ki favori! Süper Kupa maçına çıkacak ve favori! Ali Koç çıkıp "Ben varken bizi şampiyon yapmayacaklar" dedi! O açıklamanın o gün yapılma nedeni neydi? Takım çok iyi, el freni olmak mı yoksa başka bir şey mi?

 

Dikkatle bakın, o tarihten sonra Fenerbahçe'de düşüş başladı! 2 Nisan kararında PİK yaptı! Ancak 6 Ocak sonrasına dikkat! Fenerbahçe şampiyonluğu orada Galatasaray'a hediye etti aslında ama ihale İsmail Kartal'a kaldı. O yüzden de bir yerde İsmail Kartal'a ÜZÜLÜYORUM! Evet onun da kibirlenip, yanlışlarında ısrar etmesi var kabul ama bu düzende 90+ puan alması dahi BENCE BÜYÜK BAŞARI...

 

Onu da yakan; Zajc + Krunic + Joshua King + Serdar Aziz inatları oldu! Bunları tutup CRESPO + LİNCOLN gönderip, Ryan Kent'e lisans çıkartmamak oldu...

 

Neyse bu sene de gitti! İş mucizelere kaldı falan demeyeceğim, bırakalım bazı şeyleri. Ama şu bir gerçek ki, bu sene ne olur ihale sadece hocaya kalmasın! Büyük resme bakıp gereken cezayı keselim!

 

Bu satırları yazdığım anda şunu da herkese müjdeliyorum; Aziz Yıldırım'ın kendisi çıksa, şunun şunun üzerine yemin ediyorum ki başkan adayı değilim de dese, yetmese dünyadaki herkes aday değil dese ben aksini söylüyorum! "Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkan adayıdır ve kararını 24 Mayıs'tan önce açıklayacak" Hatta yönetimine alacağı isimler ve projeleri dahi az buçuk belli! Kongrede de epey ağır konuşacak! Şimdiden konuşmaları hazırlıyor! İyi de hocam niye açıklama yapmıyor o zaman? Size şöyle örnek vereyim; Seçimlerin birinde Muharrem İnce adaydı sonra çekildi ve çekilirken dedi ya "Kaybedince senin yüzünden diyecekler" diye, işte Aziz Yıldırım'da tam da bundan dolayı aday değil! Bekliyor! Matematiksel olarak sonuç ortaya çıkınca açıklayacak adaylığını...

 

Okuyan herkese teşekkürlerimi sunuyorum...

 

Saygılarımla, Mustafa Hoca... 

Etiketler : Fenerbahçe Ali Koç İsmail Kartal
Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Yorumlar

Volkan

Emeğine sağlık hocam

1 ay önce
ATİLLA KIZILARSLAN

Konuşmalarına bakılırsa Hacıosmanoğlu nun Arabistan olayı için TFF yi suçlaması haksızlıklara değinmesi iyi bir başlangıç.

1 hafta önce
Cahit

Elinize sağlık hocam çok güzel noktalara değinmişsiniz.💛💙

1 hafta önce
ad image