Arama

Fenerbahçe, Şampiyonluğu Galatasaray'a Hediye Etti!

07/05/2024 14:23 | Son Güncelleme : 19/05/2024 17:06 | Okunma Sayısı : 159 | Golvar


Fenerbahçe, Şampiyonluğu Galatasaray'a Hediye Etti!

Fenerbahçe, Şampiyonluğu Galatasaray'a Hediye Etti! Teşekkürler İsmail Kartal!

 

Fenerbahçe, Tümosan Konyaspor maçında 0-0 berabere kalarak ümitleri matematiksel olmasa da duygusal olarak yok etti! Bu yaşanırken maçın içinde olanlar da akıllarda bir sürü soru işareti uyandırdı! Şimdi internete girip Konyaspor - Fenerbahçe maç özeti diye yazsanız, sayısız harcanan gol pozisyonu görürsünüz ve ulan bunları atamayacaksanız neyi atacaksınız dersiniz belki de! Ama şu var, maçı değerlendirerek hata yaparsınız! Misal Becao niye çıktı? Mert Hakan Yandaş niye 10'da başladı, Szymanski 8'e kaydı, Fred 6 numaraya çekildi, Dzeko'ya 90 dakika nasıl tahammül edildi, takım 10 gündür maç yapmazken Osayi ve İrfan Can Kahveci nasıl sakatlandı gibi. Hakemi de eleştirebilirsiniz, Ahmet Oğuz'a vermediği net bir kırmızı kart var! Öyle bir kırmızı ki tartışmasız kırmızı ama gel gör ki bu da maçın siperi oldu belki de! 

 

Ama taraftar yemedi bu kez! Çok da sevindim buna! Zira eğer hakem de hakem deseydik, önümüzdeki sene de şimdiden senaryosu belli idi...

 

Fakat hatayı burada aramayan herkese teşekkür ederken, hatayı burada arayanları da uyarayım yanlış yoldasınız! Hatayı; İsmail Kartal ve Ali Koç'un inatlarında arayın! 

 

Sezon başından beri taraftar diyor ki 

 

"SAĞLIK EKİBİ KÖTÜ"

"TEKNİK EKİP YETERSİZ"

"KALECİ ANTRENÖRÜ ZAYIF"

"OYUNCULARDA CİDDİYET YOK"

"İSMAİL KARTAL ÇOK UKALALIK YAPIYOR, TAMAM İYİYİZ AMA BAK GERİYE GİDERİZ"

"TAMAM 19'DA 19'LA BAŞLADIK AMA 1 FRED GİDİNCE TAKIM ÇÖKTÜ, BUNA ÇÖZÜM BULALIM"

"RAKİBİ KOLLADIĞINI BİZDE DÜŞÜNÜYORUZ AMA BİZİM OYUN GERİYE GİDİYOR, ÇÖZÜM BULALIM"

(Daha bunun gibi bir sürü şey)

 

Ali Koç "BUNU DİYENLER HAİNDİR, FETÖ'NÜN DEĞİRMENİNE SU TAŞIYOR" dedi mi, dedi! 

 

Hatta sizin hafıza yetmezse ben bir hatırlatma yapayım;

 

6 Ocak 2024! Fenerbahçe ligde lider, Konferans Ligi'nde grubu lider bitirip çıkmış! Türkiye Kupası'nda dolu dizgin gidiyor ki favori! Süper Kupa maçına çıkacak ve favori! Ali Koç çıkıp "Ben varken bizi şampiyon yapmayacaklar" dedi! O açıklamanın o gün yapılma nedeni neydi? Takım çok iyi, el freni olmak mı yoksa başka bir şey mi?

 

Dikkatle bakın, o tarihten sonra Fenerbahçe'de düşüş başladı! 2 Nisan kararında PİK yaptı! Ancak 6 Ocak sonrasına dikkat! Fenerbahçe şampiyonluğu orada Galatasaray'a hediye etti aslında ama ihale İsmail Kartal'a kaldı. Nasıl kalmasın ki? Haftalardır Szymanski sürünüyor! Dzeko sürünüyor! Düşen form grafikleri var! Önde basamayan takım ve sakatlıklar...

 

Neyse bu sene de gitti! İş mucizelere kaldı falan demeyeceğim, bırakalım bazı şeyleri. Ama şu bir gerçek ki, bu sene ne olur ihale sadece hocaya kalmasın! Büyük resme bakıp gereken cezayı keselim!

 

Okuyan herkese teşekkürlerimi sunuyorum...

 

Saygılarımla, Mustafa Hoca... 

Etiketler : Fenerbahçe Galatasaray İsmail Kartal Şampiyon Galatasaray
Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Yorumlar

Volkan

Emeğine sağlık hocam

1 gün önce
ad image