Arama

29 NİSAN KARAGÜMRÜK-ANTALYASPOR İDDAA TAHMİNİ

29/04/2024 16:50 | Son Güncelleme : 16/05/2024 20:58 | Okunma Sayısı : 56 | Golvar


29 NİSAN KARAGÜMRÜK-ANTALYASPOR İDDAA TAHMİNİ

KARAGÜMRÜK'TE KRİTİK HAFTALAR! 29 NİSAN KARAGÜMRÜK-ANTALYASPOR İDDAA TAHMİNİ 

 

Fatih Karagümrük geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu İstanbulspor deplasmanından 3 puan ile dönmeyi başardı. Markao’nun penaltı kaçırdığı maçta 1-0 geriye düşen Kırmızı Siyahlılar, son 5 dakikada arka arkaya bulduğu gollerle 2-1 kazandı ve kümede kalma umutlarını devam ettirdi. Fenerbahçe yenilgisinin ardından moral bulan Tolunay Kafkas’ın öğrencileri 7 maçlık kazanama serisini de sona erdirmiş oldu. Konyaspor ve Samsunspor’un puan kaybettiği haftada bu hafta Antalyaspor’u konuk edecek olan Fatih Karagümrük olası bir galibiyette küme düşme hattının üzerine çıkacak. Maç öncesinde Fatih Karagümrük’te Ryan Mendes ve Emre Mor kart cezalısı. 

 

ANTALYASPOR RAHAT KONUMDA

 

Antalyaspor Süper Lig’de orta sıralarda yer alıyor. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Hatayspor’u konuk eden Akdeniz ekibi ilk yarıyı 1-0 geride kapattığı mücadeleyi 2-1 kazandı ve 3 puanın sahibi oldu. Süper Lig’de 2 maç aradan sonra kazanmayı başaran Sergen Yalçın’ın öğrencileri 45 puana sahip ve 10. Sırada yer alıyor. Kümede kalmayı garantilediler ama az da olsa ilk 4 şansları bulunuyor. Bu hafta düşme hattındaki Fatih Karagümrük’e konuk olacaklar. Son haftalarda kalesini gole kapatamayan bir Antalyaspor var. Üst üste 5 maçtır gol yiyen Antalyaspor’un bu hafta Fatih Karagümrük deplasmanında da işi pek kolay değil. Karşılaşma öncesinde Antalyaspor’da Erdoğan Yeşilyurt ve Veysel Sarı kart cezalısı olan isimler. 

 

Karagümrük-Antalyaspor Golvar Özel İddaa Tahmini 

 

Antalyaspor son haftalarda kalesini gole kapatamıyor. Son 5 maçta da gol yediler. Bu maçta da gollere yöneleceğim. En az 3 gol beklentim var.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Yorumlar

ad image