Arama

10 MAYIS FRONİSONE-İNTER İDDAA TAHMİNİ

10/05/2024 04:28 | Son Güncelleme : 20/05/2024 19:38 | Okunma Sayısı : 60 | Golvar


10 MAYIS FRONİSONE-İNTER İDDAA TAHMİNİ

FROSİNONE ZORUN PEŞİNDE! 10 MAYIS FRONİSONE-İNTER İDDAA TAHMİNİ 

 

Geçtiğimiz günlerde Empoli deplasmanına konuk olan Frosinone sakin geçen ve her iki takımın da bir birlerine diş geçiremedikleri mücadeleden 0-0’lık beraberlik ile 1 puan eşliğinde ayrıldı. Son 6 hafta da 5 beraberlik 1 galibiyet ile 6 maçlık bir yenilmezlik serisi yakalayan Frosinone ligin geride kalan 35 haftasında topladıkları 32 puan ile küme hattının 2 puan üzerine çıkmayı başardı. Hala güvenli bölgede sayılabilecek noktada olmayan Frosinone ligin bitimine 3 hafta kala galibiyetler eşliğinde İtalya Serie A’da kalmak isteyecektir. Bu hafta ise evlerinde konuk edecekleri rakipleri İnter olacak olan Frosinone ekibinin fikstür dezavantajı yaşayacağı bir haftaya girmiş durumdalar diyebiliriz.

 

ŞAMPİYON SERİYE DEVAM ETMEK İSTİYOR 

 

İtalya Serie A’nın 35. haftasında Sassuolo deplasmanına konuk olan İnter şampiyonluklarının ilan ettiklerinden sonra ki maçlarında rotasyon ağırlıklı kadrolar ile sahaya çıktı. Sassuolo mücadelesi de bu kadrolara örnek sayılabilecek bir mücadeleydi. Yedek kadroları ile sahaya çıkan İnter küme hattında bulunan rakiplerine karşı sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Bu hafta da geçtiğimiz haftada ki rakiplerine benzer bir rakibe konuk olacak olan İnter küme hattının yalnızca 2 puan üzerinde bulunan Frosinone deplasmanına konuk olacak. Tekrardan rotasyon ağırlıklı bir kadro ile sahaya çıkmalarını beklediğim İnter ekibini zorlu bir 90 dakika bekliyor diyebiliriz.

 

Fronisone-İnter Golvar Özel İddaa Tahmini 

 

Fronisone kümede kalmak için mücadele ediyor. Inter için bir hedef kalmadı zaten şampiyonlar. Karşılıklı gollerin olacağı bir maç olur

Etiketler : 10 MAYIS FRONİSONE-İNTER İDDAA TAHMİNİ FRONİSONE-İNTER
Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Yorumlar

Volkan

Emeğine sağlık hocam

2 gün önce
Ahmet tuna

Çok iyi

23 saat önce
Ahmet tuna

Mac 2-1 gs yencek

23 saat önce
ad image