Arama

4 MAYIS MANCHESTER CİTY-WOLVERHAMPTON İDDAA TAHMİNİ

04/05/2024 01:15 | Son Güncelleme : 18/05/2024 07:52 | Okunma Sayısı : 87 | Golvar


4 MAYIS MANCHESTER CİTY-WOLVERHAMPTON İDDAA TAHMİNİ

 

CİTY ADIM ADIM ŞAMPİYONLUĞA! 4 MAYIS MANCHESTER CİTY-WOLVERHAMPTON İDDAA TAHMİNİ 

 

Manchester City Premier Lig’de şampiyonluğun en güçlü adayı. Lider Arsenal’ın 1 puan gerisindeler ama Manchester City’nin 1 maçının eksik olduğunu belirtelim. Manchester City adına ligin bitimine 4 maç var ve bu 4 maçı da kazanmaları halinde sezonu şampiyon olarak tamamlayacaklar. Geçen hafta sonu City Ground’da Nottingham Forest’a konuk olan Pep Guardiola’nın ekibi sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. Jasko Gvardiol ve Erling Haaland’ın golleriyle 3 puanı alan Manchester City zirve takibini sürdürdü. Bu hafta sonu ise Etihad’da Wolverhampton’ı konuk edecekler. Maçın net favorisi olarak gösterilen Manchester City’de önemli bir eksik bulunmuyor.

 

WOLVERHAMPTON'UN İŞİ ZOR

 

Wolverhampton Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Molineux Ground’da Luton Town’u konuk eden Wolverhampton mücadeleden 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Uzun bir aradan sonra 3 puan sevinci yaşayan Gary O’Neil’ın öğrencileri 6 maçlık kazanamama serisini de sona erdirdi. Premier Lig’in bitimine 3 hafta kaldı ve Wolverhampton’ın herhangi bir iddiası bulunmuyor. Bu hafta sonu Etihad’da Manchester City’e konuk olacaklar ve işleri oldukça zor. Maç öncesinde Wolverhampton’da Pedro Neto, Leon Chiwome, Santiago Bueno ve Noha Lemina’nın sakatlıkları sürüyor.

 

Manchester City-Wolverhampton Golvar Özel İddaa Tahmini 

 

Manchester City kalan 4 maçını kazanması halinde Premier Lig’de sezonu şampiyon olarak tamamlayacak. Wolverhampton’ın bu deplasmanda işi zor.

Manchester City ilk yarıyı kazanır.

 

Etiketler : Manchester City-Wolverhampton Manchester City Wolverhampton Premier Lig
Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Yorumlar

ad image