Arama

REAL MADRİD-BAYERN MÜNİH İDDAA TAHMİNİ

08/05/2024 01:21 | Son Güncelleme : 20/05/2024 00:23 | Okunma Sayısı : 90 | Golvar


REAL MADRİD-BAYERN MÜNİH İDDAA TAHMİNİ

ŞAMPİYONLAR LİGİNİN KRALI FİNALE BİR ADIM UZAKLIKTA! REAL MADRİD-BAYERN MÜNİH İDDAA TAHMİNİ 

 

Real Madrid ilk maçta konuk olduğu Bayern Münih ile 2-2 berabere kaldı. Vinicius Junior’ın golüyle öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. İkinci yarıda arka arkaya goller yiyen ve 2-1 geriye düşen Real Madrid, yine Vinicius Junior’ın penaltı golüyle mücadeleden 2-2’lik beraberlik ile ayrılarak final umutlarını İspanya’ya taşıdı. Bildiğimiz gibi Carlo Ancelotti’nin öğrencileri geçen hafta sonu La Liga’da Cadiz’i konuk etti ve mücadeleyi 3-0 kazandı. Bu maçın ardından aynı gün Barcelona’nın Girona deplasmanında puan kaybetmesiyle birlikte bitime 4 hafta kala Real Madrid şampiyonluğunu ilan etti. Ancak Real Madrid’in hedefi daha büyük. Bayern Münih’i yarı finalde eleyerek finale kalma hedefindeler. Rövanş maçının favorisi olarak gösterilen Real Madrid’de David Alaba’nın sakatlığı devam ediyor.

 

BAYERN MÜNİH ŞANSINI ZORLAYACAK

 

Bayern Münih adına bu sezon Bundesliga oldukça kötü geçti ve geçmeye devam ediyor. 2. sıradaki yerleri de tehlikede diyebiliriz. Geçen hafta sonu Stuttgart’ın konuğu olan Thomas Tuchel’in öğrencileri karşılamadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Bu sezon Bundesliga’da tam 10 maçta puan kaybı yaşadılar. Şampiyon Bayer Leverkusen’in tam 15 puan gerisinde bulunuyorlar. Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında ise geçen hafta Allianz Arena’da Real Madrid’i konuk eden Alman ekibi mücadeleden 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Savunmada Kim Min Jae yaptığı kritik hatalar ile galibiyetin kaçmasında büyük pay sahibiydi diyebiliriz. Bayern Münih adına Bernabeu’daki maç oldukça zor geçeceğe benziyor. Karşılaşma öncesinde Bayern Münih’de Kingsley Coman ve Bouna Sarr’ın sakatlıkları devam ediyor.

 

Real Madrid-Bayern Münih Golvar Özel İddaa Tahmini 

 

Açıkçası Real Madrid Şampiyonlar ligi'nin en güçlü takımlarından birisi buralarda çok tecrübeler ben Real Madrid'in evinde turu geçmesini bekliyorum

Etiketler : REAL MADRİD-BAYERN MÜNİH İDDAA TAHMİNİ REAL MADRİD-BAYERN MÜNİH ŞAMPİYONLAR LİGİ YARI FİNAL
Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Yorumlar

Volkan

Emeğine sağlık hocam

1 gün önce
Ahmet tuna

Çok iyi

4 saat önce
Ahmet tuna

Mac 2-1 gs yencek

4 saat önce
ad image