Arama

POLONYA EVİNDE ETKİLİ! 10 HAZİRAN POLONYA-TÜRKİYE İDDAA TAHMİNİ

09/06/2024 21:37 | Son Güncelleme : 27/07/2024 02:31 | Okunma Sayısı : 59 | Golvar


POLONYA EVİNDE ETKİLİ! 10 HAZİRAN POLONYA-TÜRKİYE İDDAA TAHMİNİ

 

Geçtiğimiz günlerde evinde Ukrayna milli takımını ağırlayan Polonya rakiplerine mücadelenin ilk dakikasından üstünlük kurdukları 90 dakikadan 3-1’lik galibiyet ile ayrıldı. EURO 2024 elemelerinin grup etabında topladıkları 11 puan ile kendilerine 3. sırada yer bulan Polonya tur biletini play off etabı ile Galler karşısında kazanmıştı. Bu hafta evinde temsilcilerimizi konuk edecek olan Polonya ekibinin kadrolarının kalitesine dikkat çekmek gerekir. Hafife alınacak bir rakip olmamaları ile birlikte seyir zevki yüksek bir mücadele bekliyor olacağım.

 

TÜRKİYE KAZANAMIYOR 

 

İtalya deplasmanına hazırlık maçı için giden temsilcilerimiz rakiplerine karşı sakin ve sessiz bir 90 dakika geçirdikleri mücadeleden 0-0’lık beraberlik ile ayrıldı. EURO 2024 elemelerinin grup etabında topladıkları 17 puan ile zirvenin sahibi olan millilerimiz bizleri oldukça gururlandırmıştı. Bu hafta ise EURO 2024 öncesi son hazırlık mücadelesi için Polonya’ya uçan temsilcilerimiz yine rotasyon ağırlıklı ve sakin bir 90 dakika geçirmek isteyecektir. Turnuva öncesi talihsiz sakatlıklar ile kadrodan çıkartılan Çağlar Söyüncü, Ozan Kabak gibi önemli isimler dışında bir kayıp vermek istemeyiz.

 

Polonya-Türkiye Golvar Özel İddaa Tahmini 

 

Polonya ekibinin ev sahipliğinde gerçekleşecek bu mücadelede ev sahibi ekibin agresif bir oyun yapısı ile sahaya çıkacağını düşünüyorum. Millilerimizin de desteği ile 2.5 gol barajı rahatlıkla aşılacaktır. 

Etiketler : 10 HAZİRAN POLONYA-TÜRKİYE İDDAA TAHMİNİ POLONYA-TÜRKİYE POLONYA-TÜRKİYE İDDAA TAHMİNİ
Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Yorumlar

Volkan

Emeğine sağlık hocam

1 ay önce
ATİLLA KIZILARSLAN

Konuşmalarına bakılırsa Hacıosmanoğlu nun Arabistan olayı için TFF yi suçlaması haksızlıklara değinmesi iyi bir başlangıç.

1 hafta önce
Cahit

Elinize sağlık hocam çok güzel noktalara değinmişsiniz.💛💙

1 hafta önce
ad image