Arama

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE FİNAL ZAMANI! 1 HAZİRAN DORTMUND-REAL MADRİD İDDAA TAHMİNİ

31/05/2024 18:24 | Son Güncelleme : 27/07/2024 07:08 | Okunma Sayısı : 114 | Golvar


ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE FİNAL ZAMANI! 1 HAZİRAN DORTMUND-REAL MADRİD İDDAA TAHMİNİ

 

Borussia Dortmund bu sezon Bundesliga’da sezonu istediği yerde bitiremedi ama UEFA Şampiyonlar Ligi’nde muazzam bir performans göstererek dikkat çektiler. Çeyrek finalde Atletico Madrid’i elemeyi başaran Borussia Dortmund yarı finalde ise PSG ile karşı karşıya gelmişti. PSG karşısında büyük bir sürpriz yaptılar ve rakibini her iki maçta da mağlup ederek finalist oldular. İlk maçı Signal Iduna Park’ta 1-0 ile geçen Edin Terzic’in öğrencileri Parc des Princes’de de rakibini Hummels’in tek golüyle 1-0 mağlup ederek adını finale yazdırmıştı. Finalde ise Real Madrid ile karşı karşıya gelecekler. Londra’da oynanacak maçta Borussia Dortmund’u zor bir karşılaşmanın beklediğini belirtelim. 

 

REAL MADRİD FİNALLERİ KAYBETMİYOR

 

Real Madrid bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi’nde finale kalmayı sonuna kadar hak etti. Çeyrek finalde Manchester City’i elemeyi başaran Real Madrid, yarı finalde ise Bayern Münih’i zorlanmasına rağmen rövanş maçında 2-1 mağlup etti ve adını finale yazdıran taraf oldu. La Liga’da sezonu şampiyon olarak tamamlayan Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde de mutlu sona ulaşmak istiyor. Bildiğimiz gibi Real Madrid UEFA Şampiyonlar Ligi’ni en fazla kazanan takım konumunda. Carlo Ancelotti’nin öğrencileri Borussia Dortmund karşısında da net favori olarak gösteriliyor. Karşılaşma öncesinde Real Madrid’de David Alaba ve Aurelien Tchouameni’nin sakatlıkları sürüyor.

 

Dortmund-Real Madrid Golvar Özel İddaa Tahmini 

 

Real Madrid’in finalde Borussia Dortmund’a şans tanımayacağını düşünüyorum. Ancelotti’nin ekibi rakibini mağlup ederek ve şampiyonluğa ulaşır.

Etiketler : ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ 1 HAZİRAN DORTMUND-REAL MADRİD İDDAA TAHMİNİ DORTMUND-REAL MADRİD İDDAA TAHMİNİ DORTMUND-REAL MADRİD
Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Yorumlar

Volkan

Emeğine sağlık hocam

1 ay önce
ATİLLA KIZILARSLAN

Konuşmalarına bakılırsa Hacıosmanoğlu nun Arabistan olayı için TFF yi suçlaması haksızlıklara değinmesi iyi bir başlangıç.

1 hafta önce
Cahit

Elinize sağlık hocam çok güzel noktalara değinmişsiniz.💛💙

1 hafta önce
ad image