Arama

ALMANYA İLK MAÇTA GALİP GELEMEDİ! 7 HAZİRAN ALMANYA-YUNANİSTAN İDDAA TAHMİNİ

06/06/2024 21:07 | Son Güncelleme : 27/07/2024 03:16 | Okunma Sayısı : 54 | Golvar


ALMANYA İLK MAÇTA GALİP GELEMEDİ! 7 HAZİRAN ALMANYA-YUNANİSTAN İDDAA TAHMİNİ

 

EURO 2024 hazırlıklarına devam eden Almanya, hazırlık maçları kapsamında mağlubiyet yüzü görmedi. Fransa ve Hollanda galibiyetleriyle Mart ayını tamamlayan Panzerler, geçen hafta Ukrayna ile karşı karşıya gelirken, 90 dakika golsüz beraberlikle geçildi. Maç boyunca Ukrayna savunmasına zor anlar yaşatan Almanya, iyi bir futbol ortaya koymasına karşın, bir türlü savuma kilidini açamadı. Julian Nagelsmann ve öğrencileri, ev sahipliği yapacağı EURO 2024’e damga vurmak istiyor. Genç yıldızlar bu sezon dikkat çekerken, Avrupa Şampiyonası’nda Wirtz, Niclas Füllkrug, Kai Havertz Robert Andrich’in performansı merak konusu. Hazırlık maçlarında olumlu sinyaller veren Panzerler, son hazırlık maçında ise Yunanistan ile karşı karşıya gelecek. Ev sahibi hazırlık maçlarında kapanışı galibiyetle yapmak istiyor. Almanya’da karşılaşma öncesi önemli bir eksik bulunmuyor.

 

YUNANİSTAN'IN İŞİ ZOR 

 

Yunanistan, EURO 2024 hayallerine penaltılar sonunda veda etti. B grubunda Fransa ve Hollanda’ya yetişmeyi başaramayan konuk ekip, Play Off mücadelesi vermek zorunda. Yarı final eşleşmesinde Kazakistan karşısında sahadan 5-0’lık galibiyetle ayrılan Yunanistan, Gürcistan karşısında çıktığı finalde ise 120 dakikayı golsüz beraberlikle tamamladı. Kazananı penaltılar belirlerken, Yunanistan cephesi EURO 2024 hayallerine veda etmek zorunda kaldı. Gustavo Poyet ve öğrencileri, üzücü vedanın ardından hazırlık maçları kapsamında Almanya karşısında mücadele edecek. B grubunda 8 maçtan 4 galibiyet, 1 beraberlik, 3 mağlubiyetle 13 puan toplamayı başarabildiler. EURO 2024 yolunda iyi bir performans sergilediklerini ancak üzücü bir veda yaşadıklarını söyleyelim. EURO 2024’e hazırlanan Almanya karşısında sürpriz bir galibiyetle sahadan ayrılmak istiyorlar.

 

Almanya-Yunanistan Golvar Özel İddaa Tahmini 

 

Hazırlık maçlarında iyi bir futbol sergileyen Almanya, son maçta Ukrayna’ya oyun üstünlüğünü kabul ettirmeyi başarırken, skor üretemedi. Bu kez Yunanistan karşısında gol fırsatlarını daha iyi değerlendirecek ilk yarıyı önde kapatacaklardır.

Etiketler : ALMANYA-YUNANİSTAN İDDAA TAHMİNİ 7 HAZİRAN ALMANYA-YUNANİSTAN İDDAA TAHMİNİ ALMANYA YUNANİSTAN
Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Yorumlar

Volkan

Emeğine sağlık hocam

1 ay önce
ATİLLA KIZILARSLAN

Konuşmalarına bakılırsa Hacıosmanoğlu nun Arabistan olayı için TFF yi suçlaması haksızlıklara değinmesi iyi bir başlangıç.

1 hafta önce
Cahit

Elinize sağlık hocam çok güzel noktalara değinmişsiniz.💛💙

1 hafta önce
ad image