PORTEKİZ FARKA GİDER! 11 EYLÜL PORTEKİZ – LÜKSEMBURG İDDAA TAHMİNİ

PORTEKİZ FARKA GİDER! 11 EYLÜL PORTEKİZ – LÜKSEMBURG İDDAA TAHMİNİ

EN AZ 3 ATAR!

Avrupa Şampiyonası grup maçlarında harika bir maç bizi bekliyor. Portekiz evinde Lüksemburg ile karşılaşacak. Portekiz’in evinde oynanacak bir maçta resmen bir gol şölenine dönüşeceğini düşünüyorum. Özellikle Portekiz’in ön alandaki oyuncuların bitiriciliği ile taraftarında desteği birleşince bol golü bir maç bize izleteceklerdir.

LÜKSEMBURG DAYANAMAZ!

Avrupa Şampiyonası grup eleme maçlarına şahane başlayan Lüksemburg, şimdi asıl sınavda çıkıyor. Portekiz deplasmanından çok fazla varlık gösterebileceklerini düşünmüyorum. Özellikle bu maçta 90 dakika boyunca kapanıp kontra ataklarıyla Portekiz ağlarını havalandırmak isteyeceklerdir. Ama başatacaklarını sanmıyorum.

PORTEKİZ – LÜKSEMBURG İDDAA TAHMİNİ: EV 2.5 ÜST

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

ERMENİSTAN’DA KRİTİK RANDEVU! 11 EYLÜL ERMENİSTAN-HIRVATİSTAN İDDAA TAHMİNİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.