3. Haftada 3. Rezil Hakem Yönetimi! Amaç Fenerbahçe Değil, Ligi YOK ETMEK!
26/08/2024 22:56 | Son Güncelleme : 11/11/2025 04:42 | Okunma Sayısı : 987 | Golvar
Bir önceki yazıma şöyle başlamıştım; "Açık söyleyeyim ben alıştım! Futboldaki adaletsizliğe alıştım! Hak yenmesine alıştım! Birilerinin kollanıp şampiyon yapılmasına ve utanmadan, sıkılmadan sanki onların rakipleri kollanmışta şampiyon yapılmış gibi de ağızlarına alıştım!"
Sonrasında İzmir'de yangın varken "Geçmiş olsun GÜZEL İZMİR" diyen Fenerbahçe'nin İzmir'de yaşadığı rezaletler de eklenmişti olaya!
Fenerbahçe fırtına gibi bir futbol ve Fred'in esip gürlemesi ile 5-0 gibi net bir skorla deplasmanda galip geldi ama TRİO ekibin tamamı + Fırat Aydınus + Bünyamin Gezer'in ortak kararı olan yani 5 eski hakemin de ortak karar verdiği "2 Verilmeyen Penaltısı, 3. penaltısı da verilebilir ama VAR karışamaz görüşü ile birlikte bir de rakibin 41. dakikada 10 kişi kalması gerektiği görüşü!" Ben kendi görüşümü söylemiyorum, 5'te 5 kararı söylüyorum ki 5-0 biten maçta dahi Fenerbahçe'ye bu art niyetli yaklaşım sürüyorsa amaç ya İbrahim Hacıosmanoğlu'nu yemek ya İktidar partisini yemek (Taraftarın ciddi bir kısmı artık oradan talimat geldiğini düşünüyor ve sayı giderek artıyor) ya da Süper Ligi komple yok etmek! UEFA'dan ve FIFA'dan ciddi cezalar aldırıp, muradına ermek! (Not: İbrahim Hacıosmanoğlu gelmeden hakemlere dair verdiği sözlerden daha 1 tanesini dahi tutamadı! Bu gidişle kendi başını yakacak ve sözünü tutmayan biri olarak akıllara kazınacak!)
Aslında bu ihtimalde de amaç "Fenerbahçe toparlıyor, oyuncu satışıyla reklam oldu, avrupadan pek çok kulüp sırf transfer için bunların maçını da izleyecek, bunların hakkı yendikçe dünya şahit olacak" korkusu öyle bir kapladı ki "ALTIN VURUŞ" yapalım da lig temelli iptal olsun, görüşündeler! Çünkü bu kadar açık seçik hata daha doğrusu kasıtlı hata yapılmaz!
Bir insan bir kez öldürülür, bu kadar kez defa öldürülmez! Fenerbahçe'nin son 11 yılda şampiyonluğu yok, son 16 yılda Şampiyonlar Ligi'ne gidemedi diye dalga geçenler de artık "Abi bu adamların cidden hakkı yeniyor, biz başta paranoyaklaştılar diyorduk ama doğruymuş" demeye başladılar! Kaldı ki Fenerbahçe şu anda oyuncu satışları sayesinde de avrupanın ciddi takımlarının pazarı oldu! İnanın şu anda Fenerbahçe maçlarını Real Madrid scoutları da izliyor, Barcelona temsilcileri de! Napoli zaten izliyor ama Juventus'ta izliyor, İnter'de! Bu ise dünyaya marka olarak iyice tanınmasını da sağladı, bir sonraki satışların daha çok sayıda olacak olmasını da sağladı!
Fenerbahçe yönetiminin yerinde olsam, yapacağım transferler "20-25 yaş arası" ve en az 5-6 Milyon Euro verip, büyük paralar bekleyeceğim isimler olur. Yani somut bir örnekle 1.5'a Pelkas, Szalai falan alıp da 10-12'ye satayım demem de, 9-10'a Szymanski, Oosterwolde ve türevlerini alıp 30-40'a satmayı hedeflerim. Hem takım kalitesi artar hem gelir hem de başarılar...
Bu yıl Fenerbahçe'nin şampiyon olup olmayacağını ise Mart ayı belirler! O ayda ya da o aya kadar rakiplerin yapacağı her şey birikir ve sonuç orada ortaya çıkar. Umarım o tarihe kadar Fenerbahçe açık ara lider olur ve şampiyonluğa depara kalkar, Fenerbahçe böyleyken de rakipler başka kirli güçleri arkasına ya da yanına almaz da Süper Lig yıllar sonra hak eden takımın şampiyon olduğu bir lig olur!
Unutmadan; Atilla Karaoğlu, Antalyaspor- A. Hatayspor maçının devre arasında A. Hatayspor 2-0 önde iken tartaklanmış ve maçı Antalyaspor 3-2 kazanmış! Bu saatten sonra devre arasında hakem dövme modası başlar, zira yenik durumda olan herkes bu yola başvurur! Benden uyarması! Tedbir ciddi alınmalı!
Okuyan herkese teşekkürlerimi sunuyorum...
Saygılarımla, Mustafa Hoca...

